dinsdag 21 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Nieuwe editie Go Events Green unplugged Boskoop

Nieuwe editie Go Events Green unplugged Boskoop

Na het succesvolle event van vorig jaar, organiseren Groen onderwijscentrum, Wellantcollege Boskoop en stichting Greenport Regio Boskoop ook dit jaar Green Unplugged Boskoop. Green Unplugged is een inspirerend event van Groen onderwijscentrum in samenwerking met het groene bedrijfsleven.

Donderdag 7 maart 2019 maken leerlingen uit de regio Boskoop via Green unplugged kennis met de veelomvattende wereld van de groene sector. Een wereld die leeft en overal om je heen aanwezig is. Zoals bij duurzame energie, gezondheid, innovatie, economische kracht, internationale handel en techniek. Oer-Hollands, met een internationale reputatie.

          

De deelnemende bedrijven aan Green Unplugged zijn GreenLink, Van der Salm, Jan Spek Rozen, Groen Groep, Kolster, Koos Buitenhuis, GROEN-Direkt Boskoop, Hoogeveen Plants, Houtman Logistiek en Naktuinbouw. Via de bedrijfsbezoeken en interactieve workshops in de regio Boskoop leren de jongeren de wereld van de Greenport zelf kennen. De workshops bieden een brede keuzemogelijkheid op het gebied van o.a. logistiek, internationale handel, marketing, teelt en techniek.

 


18-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS