dinsdag 21 mei 2019
Top VvdM AmaVerde FlowerTrials 1 mei

Marielle Langelaan door Logico in het zonnetje gezet

Marielle Langelaan door Logico in het zonnetje gezet

Afgelopen vrijdag was het groot feest bij Logico, want Marielle Langelaan was 12,5 jaar in dienst. Marielle is de eerste jubilaris van Logico. Ter ere hiervan werd Marielle natuurlijk in het bijzijn van directe familie, collega’s en kwekers in het zonnetje gezet. Zij werd verwend met een magazine, speciaal voor haar gemaakt met hierin verhalen en anekdotes van collega’s, klanten en kwekers.

“Marielle is sinds augustus 2006 werkzaam bij Logico en de medewerkers zijn de belangrijkste schakel binnen onze organisaties”, vertelt Arie Stolk, directeur bij Logico. Wij vieren voor het eerst een 12,5 jaar jubileum. Ik ben trots en dat jij door middel van jouw kennis, ervaring en vrolijke opgewekte uitstraling een visitekaartje voor Logico bent.”, gaat Arie Stolk verder.

Volgens Stolk heeft Marielle door de jaren heen bewezen dat zij een belangrijke kracht is binnen Logico en heeft ze de organisatie naar een hoger niveau getild. Door haar innovatieve concepten voor tuincentra en bouwmarkten heeft zij Logico op de kaart gezet. "Ook de ontwikkeling die we bij de tuincentra en bouwmarkt ketens hebben ingezet met concepten en complete orchideeëntafels in combinatie met keramiek en andere mooie toegevoegde waarde-combinaties, hebben Logico interessant gemaakt als partner voor exporteurs, lijnrijders, groothandels en retailers.", zegt Stolk.

 


18-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS