dinsdag 21 mei 2019
Top VvdM AmaVerde Dummen Orange Top Flower Trials

Floral Fundamentals.verwelkomt drie nieuwe leden

Floral Fundamentals.verwelkomt drie nieuwe leden

Moerman Lilium , My Peony en Voorn Sprayroses zijn toegetreden tot Floral Fundamentals, een platform waar kwekers in direct contact komen met de bloemist.

Floral Fundamentals zegt heel blij te zijn met deze mooie aanvulling van producten en variëteiten op de al bestaande leden. Floral Fundamentals is een organisatie van kwekers, handelaren en arrangeurs die zich op vrijwillige basis inzet voor bijzondere bloemen en planten en nieuwe toepassingen,

Jaap Moerman en zijn broers zijn echte lelie experts en markleider in de beste kwaliteit Roselily. Daarnaast kweekt Moerman Lilium een breed assortiment premium lelies.

Van zoiets prachtigs als de pioen moet je zo lang mogelijk kunnen genieten. Daarom zorgt My Peony ervoor dat hun verse pioenen zo lang mogelijk houdbaar zijn. Hun netwerk van 40 kwekers in 6 landen wereldwijd zorgen voor een aanvoer van pioenen 10 maanden per jaar.

VOORN SPRAY ROSES zijn van hoge kwaliteit, dit komt omdat ze geteeld worden in een koude kas met veel licht. De kwaliteit is uitmuntend en ze zien er prachtig uit. Op het moment zijn er zo’n tien variëteiten VOORN SPRAY ROSES in productie.

 


15-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS