dinsdag 21 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Dummen Orange Top Flower Trials

Platform Duurzame Handel uitgebreid met de bloemenproductie

Platform Duurzame Handel uitgebreid met de bloemenproductie

Tulpen.nl heeft zich aangesloten bij het Platform Duurzame Handel Bloembollen en Vaste Planten. Hiermee is het Platform uitgebreid met de bloemenproductie. Het Platform startte september 2017 met de droogverkoop en is vorig jaar al verbreed naar bol-op-pot. Tulpen.nl levert winkelklaar op maat verpakte, dagverse kwaliteitstulpen voor verkoop op uw winkelvloer.

Doelstelling van het Platform is te kunnen blijven voldoen aan de eisen die retailers, de markt en de samenleving op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit stellen. In stappen wordt toegewerkt naar de ambitie dat in 2024 100% van het volume Nederlands product dat de deelnemers verhandelen gecertificeerd is. Joost Wesselman van Tulpen.nl: “Ons gezamenlijk belang is leveranciers bewust te maken van het belang van duurzaamheid. Daarin trekken we vanaf nu gezamenlijk op.”

Tulpen

De volgende bedrijven zijn aangesloten: A. Frijlink & Zonen (Export) B.V., Bakker Hillegom B.V., Breck Holland B.V., Bruno Nebelung Holland B.V., C.S. Weijers & Zn. B.V., De Ree Holland B.V., Jansen’s Overseas, Florex B.V., Fred de Meulder Export B.V., JUB Holland, Kapiteyn B.V., Kébol B.V., Lily Company, G. Lubbe & Zoon BV, M. Thoolen B.V., Molenaar & Van Ginhoven B.V., Moolenaar B.V., TotalGreen Holland N.V., Tuberbulb Export B.V., Van Zijverden B.V. en Tulpen.nl.

bron: Anthos
 


15-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Lutgo HR verzamel


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS