dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

HortiContact geeft ruimte aan starters met Starterspaviljoen en HortiHeroes Start-up Plein

HortiContact geeft ruimte aan starters met Starterspaviljoen en HortiHeroes Start-up Plein

Tijdens de zestiende editie van HortiContact, van 19 t/m 21 februari 2019 wordt speciaal ruimte gegeven aan nieuwkomers in de tuinbouwsector met een Starterspaviljoen, het HortiHeroes Start-up Plein. In totaal zes nieuwkomers presenteren zich op het Starterspaviljoen en vijf startups vanuit HortiHeroes zijn aanwezig op het Start-up Plein.

De startende ondernemingen op het Starterspaviljoen zijn: Aponix vertical barrel – 3D-NFT, 2Grow BVBA, Aqua4D-Lescrauwaet B.V., Beacon Fields, Rosa Werkt en SCHOLLGLAS Nederland B.V.  “Ik wil bezoekers vooral oproepen om een kijkje te nemen in het Starterspaviljoen en te ontdekken wat deze zes nieuwkomers toevoegen aan de prachtige tuinbouwbranche in Nederland”, zegt Mariëlle Schonewille namens beursorganisator Easyfairs.

Vanuit HortiHeroes zijn PATS Indoor Drone Solutions, Skelex B.V., Webflight/Makerstreet, POWERthePLANT en Floranti aanwezig. Ook HortiHeroes zelf is aanwezig op de eerste etage voor eventuele vragen of tips.

Horticontact

De startups van HortiHeroes geven gedurende de drie beursdagen tussendoor enkele demonstraties en korte presentaties. Een greep uit de producten en diensten van de HortiHeroes startups: kleine drones die direct vliegende plaaginsecten elimineren, hulp bij de digitale transitie of disruptieve innovaties en op maat gemaakte passieve exoskeletoplossingen.

 


14-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS