dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Luchtzuiverende planten van Rootz.plus wortelen zich bij CORPUS

Luchtzuiverende planten van Rootz.plus wortelen zich bij CORPUS

Het nieuwe merk Rootz.plus is een samenwerking aangegaan met Corpus, 'reis door de mens'. Founders Karin van der Eijk en Chris Houbolt, van Van der Eijk willen met Rootz.plus het bewustzijn van het belang van planten in de leefomgeving vergroten. De bezoekers van Corpus in Oegstgeest worden vanaf nu in de centrale hal getrakteerd op een spectaculaire groene wand vol met luchtzuiverende Clusia rosea Princess.

Deze prinses van de regenwouden is een natuurlijke luchtverfrisser en neutraliseert schadelijke stoffen door ze op te nemen met haar bladeren en ze in haar wortels weer af te breken. Ze verbetert ook nog eens de luchtvochtigheid door haar regulerende verdampingsproces.

De geneeskrachtige werking van planten is al sinds mensenheugenis bekend. Vooral in levende lijve dragen zij ook hun steentje bij aan onze gezondheid: kinderen leren beter in van groen voorziene, zuurstofrijke klaslokalen, hun ouders presteren veel beter in kantoorruimten waar veel planten aanwezig zijn en natuurlijk is in ziekenhuizen een gezond leefklimaat enorm belangrijk! De educatieve attractie Corpus ‘reis door de mens’ biedt al 10 jaar een unieke ervaring aan zijn bezoekers door ze te laten beleven hoe het menselijk lichaam precies werkt en hoe belangrijk Veel bewegen, Verantwoord eten en Gezond leven zijn. 

Corpus

Passend bij de huidige trends van veranderend consumentengedrag door internet en een jonge generatie zijn de luchtzuiverende planten van Rootz.plus niet te koop via de traditionele verkoopkanalen van planten maar zijn ze alleen online te koop en op bijzondere plekken die passen bij Rootz.plus.

 


13-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS