dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Ai2 en Aeres Agree nieuwe leden Benefits of Nature

Ai2 en Aeres Agree nieuwe leden Benefits of Nature

Benefits of Nature, het initiatief dat de footprint van bedrijven en hun producten berekent en verbetert, verwelkomt nog steeds met regelmaat nieuwe leden. Twee daarvan zijn online betalingsplatform Ai2 en recruiter Aeres Agree. 

“Samen bereiken we meer dan individueel”, zegt René Fransen van Ai2. “Dat is voor ons een belangrijke reden om aan te sluiten bij Benefits of Nature.” Ai2 is een onafhankelijk digitaal betalingsplatform voor sierteeltbedrijven. Ondernemers kunnen met behulp van de online dienst op een efficiënte en voordelige manier hun financiële transacties regelen.

Het bedrijf zet momenteel grote stappen richting eenvoudig en duidelijk communiceren van duurzame producten en labels op facturen. Om zo uiteindelijk meer duurzame artikelen door en in de sierteeltketen te krijgen. 

Martijn Haas van Aeres Agree prijst de duurzame ambitie van Benefits of Nature. Daarnaast hecht hij veel waarde aan het netwerk dat de laatste jaren is opgebouwd. “Benefits of Nature biedt een netwerk waar echt in wordt geïnvesteerd. Doordat evenementen worden georganiseerd die ertoe doen en toonaangevende partijen uit de tuinbouw bij elkaar worden gebracht, is het voor ons belangrijk om daar deel van uit te maken.”

Volgens Haas is het voor Benefits of Nature daarom ook zinvol om te blijven uitdragen wie allemaal tot de club behoren. Het zal er volgens Haas alleen maar voor zorgen dat nog meer bedrijven willen meedoen en dat het collectief van Benefits of Nature de komende jaren nog sterker wordt.

 

 


12-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS