dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Karol Pawlak en Marc Driessen president en vice-president Fleuroselect

Karol Pawlak en Marc Driessen president en vice-president Fleuroselect

Karol Pawlak is sinds 1 januari 2019 de nieuwe president van de internationale sierteeltorganisatie Fleuroselect. Hij volgt hiermee ontslagnemend president ad interim Jean-Francois Ignasse, salesmanager Europa van PanAmerican Seed op. Pawlak is de oprichter van het Poolse Vitroflora, producent van uitgangsmateriaal voor pot- en perkplanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in de opkweek van jonge planten van meerjarige gewassen uit zaad, stek en weefselkweek. 

Pawlak maakte de afgelopen zes jaar al deel uit van de Raad van Bestuur van Fleuroselect en is volgens Ignasse de perfecte man om Fleuroselect verder op de kaart te zetten: "Met zijn ondernemersgeest, expertise in de tuinbouw en persoonlijk netwerk is hij een bijzondere aanwinst voor de organisatie."

Marc Driessen is per 1 januari 2019 benoemd tot vice-president. Driessen is directeur van de Beekenkamp Plants Ornamentals activiteiten en is verantwoordelijk voor de stekproductielocaties van Beekenkamp in het buitenland.

"Ik verheug me ten zeerste over het feit dat Marc ermee instemde om mij bij te staan gedurende mijn voorzitterschap. Zijn internationale expertise en commerciële inzichten worden doorslaggevend in onze strategie voor de volgende jaren. Samen nemen we de leiding van deze organisatie op ons en gaan we zorgen voor een stabiele toekomst voor onze leden", stelt Karol Pawlak.


 


12-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS