dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

De 5 vragen aan... Ilse de Wilde

De 5 vragen aan... Ilse de Wilde

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Ilse de Wilde. Ik werk als freelancer op het gebied van marketing en communicatie: Van het schrijven van een strategisch marketingplan tot aan het organiseren van een event. Ik wil niet de standaard neerzetten, maar altijd het verschil proberen te maken voor een bedrijf. Daarvoor ga ik altijd even kort terug naar de basis. Waar doe je het voor, wat moet het je brengen of opleveren? Je visie moet helder zijn. Alleen dan kunnen communicatieuitingen een bedrijf versterken en zijn het echt investeringen voor je organisatie.

Ilse de Wilde

Ook presenteer ik graag. Een event, of bijvoorbeeld een vacaturevideo. Het letterlijk vertellen van een verhaal vind ik leuk. Soms zijn bedrijven een beetje blind geworden voor hun eigen usp's. Als je dan als frisse wind langskomt levert dat vaak een ander plaatje op dan mensen van te voren hadden bedacht. Het is leuk en sterk om de eigen kracht van iemand of een bedrijf te belichten.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?
Mijn werkzaamheden zijn heel breed en divers. Iedere dag is anders en ik ontmoet heel veel mensen. Ik heb veel projecten in de agf sector. Door de diversiteit van de projecten en klanten heb ik een breed beeld van de sector. Dat werkt prettig. Ik zit met veel ondernemers aan tafel. Dat enthousiasme, die bevlogenheid, die wil om gave projecten met elkaar te realiseren, ik vind dat heerlijk.

Ilse de Wilde - Rolf van Koppen fotografief

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?
Deze week was ik op Fruit Logistica in Berlijn. Ik was er namens Westland Marketing, samen met collega Angelique de Wit. Met gemeente en bedrijventerreinen zetten we Westland internationaal op de kaart. Die samenwerking vind ik leuk: hoe zorg je ervoor dat de bezoeker in een oogopslag snapt waar je als zes partijen samen voor staat? Een grote beurs als deze is voor mij sowieso inspirerend omdat je hier ziet hoe bedrijven en andere regio's zich presenteren en zich in de markt zetten. En natuurlijk ontmoet je hier veel relaties. Het is een heel goede netwerkweek.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?
De gebiedsmarketing van Westland gaat een andere vorm krijgen. Ik ben heel benieuwd hoe dit er uit gaat zien. Ik houd van het grotere plaatje, het samen toewerken naar die stip op de horizon. Het voor het voetlicht brengen van het grotere geheel. Het lijkt me leuk om daar aan mee te mogen blijven werken.
Verder ben ik vooral heel erg blij met wat ik nu doe. Die dynamiek in mijn werk wil ik blijven houden.

Ilse de Wilde met Herman den Blijker

Wat ga je dit weekend doen?
Ik laat dit weekend vooral even de beursweek indalen, haha. Je spreekt, hoort en ziet zoveel mensen. In mijn hoofd bruist het van de energie. Nu eerst even lekker genieten van mijn kinderen en dan maandag weer aan de slag om ideeën en afspraken die ik heb gemaakt op de beurs uit te werken. Zin in!

Bron: www.Floranews.com
08-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS