dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Nieuwe beursvloerindeling Horticontact 2020

Nieuwe beursvloerindeling Horticontact 2020

De glastuinbouwbeurs HortiContact introduceert een compleet nieuwe indeling voor de 2020-editie. De nieuwe speelsere indeling telt meerdere themagebieden zoals HortiPackaging, Soft Fruit Experience, Fossielvrij, Cannabis en Innovatiezone. Ook biedt het meer ruimte voor innovaties en kennisdeling en moet zorgen voor meer interactie. Een grote verandering is ook de bovenverdieping die deze zomer wordt omgebouwd tot één grote extra beursvloer.

“We zien een verschuiving in de reden van bezoekers om naar een beurs te komen. Bezoekers komen niet meer alleen voor een contactmoment, maar komen vooral ook voor nieuwe kennis, willen innovaties zien en lezingen bijwonen. En nog belangrijker: ze willen vooral beleven. De huidige beursvloer liet dit allemaal niet voldoende toe”, legt Mariëlle Schonewille uit, Head of Horticulture namens beursorganisator Easyfairs.

Met de nieuwe opzet van de beursvloer wordt meer beleving gecreeërd en verschillende mogelijkheden geboden om nieuwe kennis op te doen, hot items uit te lichten en innovaties te showen. Er worden verschillende themagebieden en netwerklounges ingericht en ook komen er foodplaza’s die de beleving op een positieve manier verhogen. 

Het nieuws van de nieuwe beursvloerindeling voor HortiContact 2020 is bekend gemaakt op de vooravond van de 2019-editie. De grootste sectorbeurs voor de glastuinbouw in Nederland viert op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 februari haar zestiende editie in Evenementenhal Gorinchem. Al meer dan 15 jaar vormt HortiContact de Nederlandse trots van de glastuinbouw met gemiddeld ruim 500 exposanten en meer dan 14.500 bezoekers uit de sier-, groente- en fruitteelt.

De vakbeurs is op 19, 20 en 21 februari 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.horticontact.nl.


07-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS