donderdag 20 februari 2020
FN TOP add 1. RFH Trade Fair 2020

Klokvoorverkoop Floriday steeds meer in trek bij kwekers

Klokvoorverkoop Floriday steeds meer in trek bij kwekers

Het aantal kwekers dat hun bloemen of planten via de Klokvoorverkoop-functie in Floriday verkopen groeit dagelijks. Tot voor kort was deze functie alleen mogelijk via FloraMondo, maar biedt ook Floriday de mogelijkheid om met Klokvoorverkoop kleine aantallen te verkopen én een betere prijs te realiseren.

Volgens verkoopmedewerker Wendy Duijvestijn van plantenkweker JoGrow is de Klokvoorverkoop functie binnen Floriday overzichtelijk en handig in gebruik. "Ik log in op Floriday en daar vind ik direct het aanbod voor Klokvoorverkoop al, afkomstig uit de EAB. Ik hoef alleen nog maar prijzen in te voeren. Ook kan ik direct zien op welke veiling onze planten worden aangeboden. Dit biedt ons veel gemak!", aldus Wendy.

Tot vlak voor de start van het veilen, kunt de kweker maximaal de helft van zijn klokaanbod verkopen via het Floriday platform. Het klokaanbod wordt geplaatst via de EAB. De kweker bepaalt vervolgens zelf de verkoopprijs en de hoeveelheid beschikbaar voor Klokvoorverkoop. Via Floriday heeft de kweker een eenvoudig overzicht met al zijn klokvoorverkoop aanbod, waarvan tot het laatste moment de prijs en hoeveelheid aangepast kan worden. Op termijn komt Floriday ook met verkooprapportage die direct inzicht geeft in uw verkopen.

bron: FloraHolland 

 


07-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS