dinsdag 20 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Zentoo zet volgende stap in groeiambitie

Zentoo zet volgende stap in groeiambitie

Eind vorig jaar trat Michel Grootscholten toe tot Zentoo en afgelopen donderdag werd de kas van de chrysantenteler officieel omgedoopt tot Zentoo-locatie. Ook werd de nieuwe organisatiestructuur van Zentoo gepresenteerd. Per 1 januari heeft Zentoo een directie, bestaand uit Edwin Steenbergen (algemeen directeur), Arjan van der Voort (operationeel directeur) en Martien Middelburg (financieel directeur).

Met het toetreden van Michel Grootscholten groeide het areaal van 67 naar 78 hectare, wat aansluit aan bij de groeiambitie van Zentoo: de ontwikkeling naar een duurzaam ‘growing platform’ van 100 hectare. Dit platform gaat zorgen voor een verdere versnelling in de ontwikkeling van duurzaamheid, digitalisering en marketing. Zentoo heeft inmiddels de groeiambitie bijgesteld naar een marktaandeel van 30 procent.

Om nog beter in te kunnen spelen op de kansen die de digitale ontwikkelingen biedt, is Zentoo momenteel bezig met de implementatie van een compleet nieuw softwarepakket. Daarnaast staat de lancering van een nieuwe webshop gepland voor komend voorjaar. Het nieuwe directiemodel moet helpen om deze groeistrategie effectief door te voeren.

V.l.n.r. Martien Middelburg, Edwin Steenbergen en Arjan van der Voort


06-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS