vrijdag 22 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Windhorst Ferry BV en Logistiek Centrum Boskoop gaan logistieke samenwerking aan

Windhorst Ferry BV en Logistiek Centrum Boskoop gaan logistieke samenwerking aan

De logistieke dienstverleners Windhorst Ferry BV en Logistiek Centrum Boskoop zijn begin januari 2019 een nieuwe samenwerking aangegaan. De partijen streven samen naar een betere dienstverlening door het nog meer op één plaats laten samenkomen van boomkwekerijproducten bij Logistiek Centrum Boskoop.

De samenwerking resulteert in het verder verbreden van de dienstverlening. Dit moet er toe leiden dat kwekers van binnen en buiten de regio Boskoop gegroepeerd voor meerdere klanten in één keer bij LCB aan kunnen leveren. Houtman Logistiek krijgt de taak om het regionale transport voor Windhorst Ferry uit te voeren. Hierin staan efficiëntere vervoersbewegingen in de regio Boskoop door het combineren van diverse vrachten en opdrachten centraal. En met als bijkomend voordeel minder vervoersbewegingen in de regio Boskoop.

Windhorst Ferry was op zoek naar een nieuwe logistieke op- en overslagpartner met de juiste faciliteiten, uitgebreide dienstverlening en een goede fustadministratie. Daarin hebben ze met Logistiek Centrum Boskoop de juiste partij gevonden waar al veel op- en overslag activiteiten plaatsvinden naar binnen- en buitenland en de twee partijen elkaar goed kunnen aanvullen.
Voor  


05-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS