dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Start opleidingsplatform Kiem!

Start opleidingsplatform Kiem!

Op donderdag 31 januari is het nieuwe opleidingsplatform voor de tuinbranche, Kiem!, van start gegaan. Kiem!, biedt ondernemers in de tuinbranche de mogelijkheid medewerkers op brancheniveau te (laten) trainen en ontwikkelen.

Het winkelgedrag van klanten en het retaillandschap verandert enorm. Hoe zorg je dat je daar (als team) goed op voorbereid bent? Kiem verzorgt trainingen en workshops die speciaal voor de tuinbranche zijn ontwikkeld. Samen met tuincentrumondernemers, retailorganisaties, leveranciers en opleiders is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het maken van een eerste aanbod in trainingen. Een aantal trainingen wordt klassikaal gegeven en andere zijn blended; een combinatie van fysiek én online trainen.

Er zijn trainingen in vijf categoriën: Klantbenadering & hospitality, Management & teambuilding, Styling & concepten, Assortiment & productkennis en Vitaliteit & veiligheid.

De trainingen worden op open inschrijving aangeboden op diverse plaatsen in het land maar kunnen ook in-house worden gegeven.  

Kiem! is een inititaief van Tuinbranche Nederland.


04-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS