dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Klanten openen nieuwbouw Royal Brinkman in Gameren

Klanten openen nieuwbouw Royal Brinkman in Gameren

Afgelopen vrijdag, 1 februari, is de nieuwbouw van Royal Brinkman in Gameren officieel geopend door drie kwekers én klanten van het eerste uur verzorgden. Jacob van Wijk, Henk Kolbach en Toon van Tuyl gaven gedrieën het startschot voor Royal Brinkman Gameren met een druk op de knop en confetti.

Zij waren als klanten van het eerste uur graag bereid om onderdeel uit te maken van de openingshandeling. Jacob van Wijk, geboren en getogen in de regio: “Het belang van een tuinbouwtoeleverancier in dit vooruitstrevende tuinbouwgebied is en blijft groot.”

Royal Brinkman startte 33 jaar geleden een vestiging in tuinbouwgebied De Bommelerwaard in 1986. Destijds zag het bedrijf al het belang van dit tuinbouwgebied. De glastuinbouw is onlosmakelijk verbonden aan de Bommelerwaard in de provincies Gelderland. Vanuit Gameren behartigt deze locatie door zijn centrale ligging de klanten in het gehele Rivierengebied, de Langstraat en Midden- en Oost Brabant. De directie van Royal Brinkman vindt deze tuinbouwregio belangrijk en wil hier graag lokaal aanwezig zijn en blijven, zegt Kees Westerlaken, verkoopleider van Royal Brinkman Oost-Nederland.

De nieuwbouw van Royal Brinkman Gameren vond plaats op exact dezelfde locatie waar voorheen het ‘oude’ pand was gevestigd. Het oude pand voldeed niet meer aan de huidige eisen die gesteld worden aan uitstraling, opslag en kantoorfaciliteiten. De medewerkers hebben tijdens de bouw tijdelijk vanuit een locatie in Zaltbommel gewerkt en konden eind 2018 het nieuwe pand betrekken. Het nieuwe pand omvat moderne kantoorfaciliteiten, een dockboard en een modern magazijn voor opslag en voorraadbeheer.

De locatie Gameren is de eerste in de upgrade van vier winkellocaties in de regio’s Venlo, Westland, Oostland en Gameren. Alle winkels worden in een moderne, nieuwe winkelstyling uitgevoerd. Op deze manier blijft Royal Brinkman online en offline optimaal vertegenwoordigd.


 


04-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS