dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Deelnemers Plantise Kassenloop rennen 9.000 euro bij elkaar voor goede doel

Deelnemers Plantise Kassenloop rennen 9.000 euro bij elkaar voor goede doel

De tiende editie van de Plantise Kassenloop heeft 9.000 euro opgeleverd voor het goede doel. De negende editiie van de kassenloop, voorheen bekend als de Leo Ammerlaan kassenloop, werd afgelopen weekend gehouden en kon als vanouds rekenen op veel enthousiaste deelnemers.

De opbrengst van de ‘Plantise Kassenloop 2019' is bestemd voor: Team 'Ren voor Ben', het Westpolderhuis Berkel & Rodenrijs en Stichting Baobab kids in Malawi.

Er werd gestart met de de 10 en de 5km en de middag in de kas van Leo Ammerlaan werd afgesloten twee afstanden voor de jeugd, 1 ronde (1666,5 meter) voor de leeftijdscategorie van 4 tot en met 10 jaar of 2 rondes (3333 meter) voor de leeftijdscategorie van 8 jaar tot 14 jaar.

De 10 km werd bij de vrouwen gewonnen door Annick Taselaar en bij de mannen door Maarten van Zetten, de 5 km voor vrouwen ging naar Jolijn Swager en bij de mannen naar Victor Geraedts, de kidsrun van 1 ronde werd bij de meisjes gewonnen door Yuki Chen en bij de jongens door Guus Doodeman en de kidsrun van 2 rondes door Quitny Verbakel en Stan Winter. Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

Hieronder de alle winnaars van de Plantise Kassenloop. Een fotoreportage van de hele dag vindt u op onze Facebookpagina: 10 km, 5 km, kidsrun en nogmaals de winnaars

 

 


04-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS