dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Buiten kijken #blog

Buiten kijken #blog

Ik hoop dat de IPM in Essen voor velen van jullie een goede beurs is geweest. Ik zag een groot aantal sociale posts naar voren komen, dat deed mij goed.
Dit keer een kort stukje. Jullie weten wel dat ik graag naar de adviezen/verhalen van Steven van Belleghem mag luisteren. Ik vind ze zeer inspirerend en veelal zetten ze mij aan het denken.

Kijk eerst maar eens naar het volgende videofragment:

Dat we naar buiten moeten gaan om gewoon te kijken wat er gebeurt in de wereld om ons heen wisten we natuurlijk al. Maar de wereld draait soms veel sneller dan dat we denken. Het voorbeeld van het platform Twitch is een hele unieke. Tegenwoordig willen we soms gewoon alleen al kijken naar iemand die iets aan het doen is.
Ik heb er wel eens vaker over gehad. Zou het niet pakkend zijn, wanneer u voor uw klanten iets aan het uitzoeken bent, zij mee kunnen kijken en eigenlijk in real time feedback kunnen geven. Een mooie online vorm van co-creatie.

Het opzetten van een online community is tegenwoordig van grote waarde. Niet alleen via de bekende sociale netwerken maar ook van groepen mensen die ergens heel specifiek van houden. Denk eens breed aan bloemen en planten maar denk ook eens veel kleiner aan mensen die van groen houden of juist van alleen rode rozen.

Ik ben na het zien van deze video toch weer aan het denken geslagen. Ik hoop jullie ook!

Ernst Jan Bos
Bos Social Business
 

Bron: www.bossocialbusiness.nl
31-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS