dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Nog groter assortiment op Voorjaarsbeurs GROEN-Direkt 2019

Nog groter assortiment op Voorjaarsbeurs GROEN-Direkt 2019

Op 5 en 6 februari opent GROEN-Direkt het tuinseizoen met de Voorjaarsbeurs. Een internationale handelsbeurs, die bekend staat om haar diverse en visuele aanbod tuinplanten van hoogwaardige kwaliteit. De voorjaarsbeurs trekt handelaren en inkopers aan uit heel Europa. In 2019 is het assortiment nog groter dan voorgaande jaren.

De Voorjaarsbeurs is een vaste ontmoetingsplaats voor tuincentra, exporteurs en groothandels. Op één plek kunnen zij terecht voor tuinplanten, solitairen, een grote presentatie van Mediterraans aanbod en de noviteiten van het seizoen. 

Samen met de Najaarsbeurs is dit de grootste beurs BIJ GROEN-Direkt van het jaar. De beurs biedt een compleet overzicht van wat het komende seizoen te bieden heeft. Naast de monsterbeurs met 5000+ producten is er het PPP-plein met circa 150 standhouders. GROENDirekt organiseert 30 monsterbeurzen per jaar en biedt daarnaast op een webshop het hele jaar een zeer divers en breed assortiment tuinplanten onder één dak. 

De Voorjaarsbeurs wordt gehouden op dinsdag 5 en woensdag 6 februari op het ITC-terrein aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude. De Voorjaarsbeurs is beide dagen geopend van 7.30 uur tot 16.00 uur.

 

 


30-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS