dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Floral Fundamentals rockt met top designers op IPM Essen

Floral Fundamentals rockt met top designers op IPM Essen

Dat het zou rocken had men vooraf al aangekondigd! En dat deden de vijf internationale top designers tijdens de bloemenshows op de IPM in Essen. Het was rennen om een zitplaats te bemachtigen en de tribunes waren bij elke show afgeladen vol. Het publiek was uitzinnig enthousiast, mensen stonden zelfs op de banken voor een staande ovatie.

Met vijf internationale topdesigners presenteerde Floral Fundamentals vorige week 3 spraakmakende bloemenshows op de IPM in Essen. Op het podium stonden Nederlands kampioen Hanneke Frankema, Frédéric Dupré, Ahti Lyra, Sara-Lisa Ludvigsson en Tomasz Max Kuczyński.

Meerdere bezoekers spraken over de beste show ooit. Niet alleen vanwege het prachtige bloemwerk, dat van een hoog niveau was, maar ook door de muzikale omlijsting en de professionele presentatie door Alison Bradley en Timo Bolte. In totaal kreeg het publiek 75 arrangementen te zien, waaronder veel inspirerend bruidswerk met voornamelijk bloemen van Floral Fundamentals kwekers.

Nederlands Kampioene Hanneke Frankema

Floral Fundamentals verbindt Nederlandse kwekers en bloemisten wereldwijd en geeft vier keer per jaar een gratis digitaal magazine uit. In totaal werken 150 internationale designers en 45 Nederlandse kwekers mee aan dit project.

Sara-Lisa Ludvigsson

Tomasz Max Kuczynski


30-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS