maandag 17 juni 2019
Bakker.com via TFC Floranews TOP

Codema versterkt verkoopteam in Duitstalige landen

Codema versterkt verkoopteam in Duitstalige landen

Per 1 januari heeft Codema haar internationale verkoopteam versterkt met Thomas Bauer. In zijn rol als Accountmanager Dach-landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) gaat hij aan de slag om Codema’s positie als integrale systeemintegrator te versterken.

Bauer is ruim zestien jaar werkzaam geweest bij een andere internationale toeleverancier in de tuinbouw. In zijn functie als Accountmanager heeft hij in verschillende werelddelen en landen gewerkt. Hij heeft veel zaken gedaan in China en Japan en in de Duitstalige landen en zegt zelf inmiddels goed te weten hoe de hazen lopen.

‘’Codema verkoopt tot dusver veel watertechniek in de Duitstalige landen, maar Codema’s andere disciplines: teeltsystemen, klimaatmanagement, electra en belichting, constructie en software zijn tot dusverre onderbelicht gebleven. Daar wil ik verandering in brengen. Ik hou van de gezonde internationale groeiambities van Codema en kijk ernaar uit om voor dit snel groeiende bedrijf te gaan werken.’’, aldus Bauer over zijn keuze om voor Codema te gaan werken.

 


30-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS