dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Strategische samenwerking Connecting Lilies en L&M Groep

Strategische samenwerking Connecting Lilies en L&M Groep

Leliespecialist Connecting Lilies en de L&M Groep zijn met ingang van 1 januari 2019 een intensieve strategische samenwerking aangegaan. De samenwerking betekent dat Connecting Lilies de complete inkoop en verkoop van lelies op zich zal nemen.

De efficiency en de afzetmogelijkheden voor de aangesloten kwekers en handelsbedrijven worden door deze samenwerking vergroot. Jan Willem Leeuwenburg, directeur van de L&M Groep,  en Otto de Ruiter, algemeen directeur van Connecting Lilies, hopen door het bundelen van de krachten gezamenlijk ‘hét Leliehuis van Nederland’ te kunnen worden.

Lelies

Het familiebedrijf L&M Rijnsburg BV is in ruim 70 jaar uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen de internationale bloemenbranche. Het bedrijf richt zich op de retail. De afgelopen jaren is het bedrijf, mede door overname van een aantal andere bedrijven, uitgegroeid tot de L&M Groep. De bedrijven binnen de groep versterken elkaar onderling en het specialisme van Connecting Lilies past hier uitstekend bij. 

Sinds 2010 richt Connecting Lilies zich exclusief op de markt van lelies en beschikt over een groot assortiment. Vele Europese retailers worden direct of indirect beleverd door Connecting Lilies. Er wordt nauw samengewerkt van bollenkwekers tot aan het bloemenschap in de supermarkt. Directie en management van Connecting Lilies blijft ongewijzigd en bestaat uit Otto de Ruiter, Danny Bischoff en Leon Duijvestijn.

 


29-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS