dinsdag 20 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Gerbera United zet Fleurada, P. van Dam en Bloomon in het zonnetje

Gerbera United zet Fleurada, P. van Dam en Bloomon in het zonnetje

Afgelopen week heeft Gerbera United drie klanten in het zonnetje gezet; Fleurada, P. van Dam en Bloomon. Voor het tweede jaar op rij is Fleurada ‘Klant van het jaar’, de grootste overall klant. Fleurada en haar medewerkers werden daarom op donderdag 24 januari verrast door de eigenaren van Gerbera United, W.P. van den Berg en Dick Kooij, met een taart en een gerbera boeket.

VMP-koppeling
Naast de grootste klant is er ook gekeken naar wie de meeste bloemen via de VMP-koppeling besteld. Er zijn nu ruim 100 klanten die via VMP gekoppeld zijn en dit werkt erg goed, het is snel en minder foutgevoelig. Daarom wil Gerbera United de grootste VMP-klant belonen. Dit is voor de tweede keer op rij P. van Dam. Dit bedrijf neemt 10% van de totale VMP-verkoop van Gerbera United voor zijn rekening. 

Meest innovatieve klant
Naast de eerdergenoemde prijzen, heeft Gerbera United ook gekeken naar de meest innovatieve klant van 2018. Volgens Gerbera United is dit Bloomon. Op vrijdag 25 januari is bij Bloomon ook een taart langsgebracht. Gerbera United beloont Bloomon vanwege haar innovatieve karakter en vindt dat de boeketten en marketingaanpak van dit bedrijf zeer vernieuwend zijn. Bovendien zorgt Bloomon voor een nieuwe impuls binnen de bloemenverkoop in het algemeen.

 

 


28-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS