dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

TuinIdee 2019 klaar voor het nieuwe tuinseizoen

TuinIdee 2019 klaar voor het nieuwe tuinseizoen

Van 21 tot en met 24 februari 2019 wordt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een nieuwe editie van TuinIdee gehouden. Het grootste tuinevenement van Nederland trapt het nieuwe tuinseizoen dit jaar af met speciale aandacht voor ecologisch en duurzaam tuinieren. Ook voor inspiratie voor bijvoorbeeld de kindertuin, de luxe tuin, de kleine m² tuin en de balkontuin kun je terecht in de Brabanthallen.

Vijf verschillende inspiratietuinen met een totaaloppervlakte van maar liefst twee voetbalvelden zijn verspreid over de verschillende hallen. De tuinen zijn ontworpen door tuinontwerpers Marion Vermeulen, Marion Engelen, Romeo Sommers en Sjaak Willemstein.
Groen Welkom is de tuin in de grote entreehal. In de andere hallen ontdek je de Gezonde tuin, de Onderhoudsvriendelijke tuin, de Kindertuin en de Postzegeltuin met volop ideeën voor vierkantemetertuintjes. De tuinen hebben een eigentijds ontwerp en besteden aandacht aan natuurlijk spelen, moestuinieren en natuurlijk en ecologisch tuinonderhoud. 
 
De 2019 editie kent drie thema’s: Jouw Oase, Het Buitenleven en Groen Doen. De hallen zijn zo ingericht dat de sfeer van elk thema goed naar voren komt, met inspiratietuinen, exposanten, gereedschappen en bijzondere producten. Tuinmeesters staan klaar staan met advies. Op de groene markt kunnen bezoekers deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppen en in het Tuinatelier een gratis tuinschets laten maken. Er zijn creatieve workshops en in het Tuintheater kan men presentaties bijwonen. 
 
TuinIdee is van donderdag 21 februari tot en met zondag 24 februari 2019 geopend van 10.00-18.00 uur. 

28-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS