dinsdag 20 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Bloemen en planten minder opvallend aanwezig op Christmasworld 2019

Bloemen en planten minder opvallend aanwezig op Christmasworld 2019

Van 25 t/m 29 januari vindt de Christmasworld in Frankfurt plaats. Met meer dan 1.080 exposanten uit 45 landen is deze editie met als motto “All you wish for business" groter dan ooit. De beurs verrast dit jaar met een nieuwe halindeling, die zorgt voor maximale inspiratie en een efficiënter bestelproces. Ook is er een extra hal toegevoegd, hal 12. Speciale trendshows en presentaties zijn dusdanig over de beursvloer verdeelt, dat je de bezoeker de hele beursvloer wel moet doorkruisen, om alles gezien te hebben. 

Bloemen en planten zijn deze editie met Floradecora, net als voorgaande jaren vertegenwoordigd in de Galleria, maar lijken dit jaar toch minder zichtbaar. De zo herkenbare manier van presenteren in Flower Circles is dit jaar vervangen door de zogenoemde Retail Boulevard van 5 pop-up stores die de verschillende afzetkanalen vertegenwoordigen. Grote spelers uit de sector, als Dümmen Orange, Barendsen en Royal FloraHolland, zijn met producten van een aantal kwekers aanwezig, maar er zijn opvallend minder bloemen en planten bedrijven vertegenwoordigd dan voorgaande jaren. De altijd indrukwekkende presentatie van 2Dezign, waarin naast bloemen en planten ook veel andere producten en decoratiematerialen van exposanten verwerkt zijn, is dit jaar verplaatst van de Galleria naar de nieuwe hal 12. Een flinke wandeling vanaf de Galleria maar wel één die zeker de moeite waard is. 

Met hun brede productassortiment - van handgeblazen kerstboomballen tot grootschalige verlichtingsinstallaties voor winkelcentra en stadscentra - bereiken exposanten handelaren uit alle verschillende distributiekanalen. Van kleine souvenirwinkels tot winkelcentra, van doe-het-zelfzaken en bouwleveranciers tot meubel- en meubelhandelaren, van bloemisten tot tuincentra en zelfs vertegenwoordigers van lokale en gemeentelijke autoriteiten.

Een flinke hoofdrol is er ook dit jaar voor verlichting. Groot, groter en nog veel groter. Het kan niet op en de exposanten maken er ook dit jaar weer een groot feest van. Zeker weten dat we een deel van de producten volgend jaar ook in Nederlandse steden terug zullen zien.

Bekijk hier onze fotoreportage.


28-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS