dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Marcel van Tol gekozen tot voorzitter ledenraad Royal FloraHolland

Marcel van Tol gekozen tot voorzitter ledenraad Royal FloraHolland

Marcel van Tol is tijdens de eerste bijeenkomst van de Leden raad van Royal FloraHolland gekozen tot voorzitter. Marcel is mede-eigenaar van Firma M.Q. van Tol en kweekt zomerbloemen en trekheesters in de Rijn- en veenstreek. Hij is gekozen tot voorzitter voor een periode van 3 jaar.

Marcel maakte ook deel uit van de pilot Ledenraad en was voorzitter van de FPC zomerbloemen. Als voorzitter van de Ledenraad is hij eerste aanspreekpunt voor Directie en RvC. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een goede samenwerking binnen de Ledenraad en het functioneren van individuele leden en de Ledenraad als geheel.

Marcel van Tol: "Allereerst wil ik de oud-voorzitters van de Pilot Ledenraad, Jan Mantel en Sjaak Buijs bedanken voor het vele werk dat zij in de afgelopen jaren hebben verricht. Het is mijn overtuiging dat de leden en het bedrijf elkaar kunnen versterken in de ontwikkeling van onze coöperatie. Door elkaar als sparringpartners te zien en te vertrouwen is het mogelijk de marktplaats te blijven ontwikkelen, op zo'n manier dat deze voor zijn leden de beste prijs uit de markt kan halen. Mijn persoonlijke doelstelling is om de wisselwerking intern binnen Royal FloraHolland en in de coöperatie verder uit te bouwen. De basis hiervoor is openheid, transparantie en deskundigheid."

Marcel werd gekozen tot voorzitter tijdens een tweedaagse bijeenkomst van de nieuwe ledenraad. De tweedaagse vormde een mooie aftrap in de samenwerking met het MT. Ieder MT lid heeft een strategische update gegeven op zijn portefeuille en er was ruimte om hier met de Ledenraad een eerste gesprek over te voeren.

bron: Royal FloraHolland 


25-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS