dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Samenwerking Danziger en Terra Nova Nurseries

Samenwerking Danziger en Terra Nova Nurseries

Terra Nova Nurseries en Danziger hebben tijdens de IPM Essen gezamenlijk aangekondigd dat de twee bedrijven een nieuwe creatieve samenwerking aangaan. Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst wordt Danziger de specifieke licentiehouder van Terra Nova Nurseries en producent van stekken voor Europa, Azië en Afrika.

"Wij geloven dat deze samenwerking en de toevoeging van genetica van wereldklasse door Terra Nova ons in staat zal stellen om onze klanten een compleet assortiment te bieden en alle delen van de waardeketen van de tuinbouw ten goede zal komen", zegt Amir Dor, Directeur verkoop - eenjarigen en vaste planten bij Danziger.

foto: Floral Daily

"Deze strategische samenwerking biedt groeimogelijkheid voor alle betrokkenen", zegt Ken Brown, Managing Owner van Terra Nova Nurseries. "We zien allemaal het belang in van de beste beschikbaarheid van hoogwaardige stekken in alle markten. Wij zijn van mening dat Danziger een van de beste producenten is, gekoppeld aan een uitstekend marktbereik en klantenservice, we beschouwen dit partnerschap als een belangrijke sleutel bij het ontwikkelen van onze internationale verkoop, "voegt Ken toe.

"We hebben creatieve samenwerkingen als een van onze kernwaarden gesteld, deze samenwerking is een goed voorbeeld en een volgende stap in het vervullen van onze missie om buitengewoon succes te creëren voor onze klanten", zegt Ori Danziger, Deputy CEO bij Danziger.


25-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS