dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Addenda wint Show Your Colours Award met Maori Green en Silver

Addenda wint Show Your Colours Award met Maori Green en Silver

De nieuwe producten van telersvereniging Addenda, de Maori Green en de Maori Silver hebben op de IPM Essen de Show Your Colours Award in de wacht gesleept. De Award werd donderdag 24 januari uitgereikt aan Corina van der Heiden in de stand van Bizz Holland.

Corina van der Heiden was zeer verheugd met de bekroning. “Het winnen van de Show Your Colours Award IPM 2019 is een mooie spin-off om ons product nog steviger in de markt te zetten”, aldus Van der Heiden van Addenda. De jury was unaniem in haar oordeel over de inzending van Addenda, waarbij alles klopte. Een mooi en duidelijk label met goede informatie voor de consument, een trendy plant en de volledige communicatie rondom het product maakte dat deze nominatie bekroond werd met de award. Voor de overige en toekomstige inzendingen had de jury nog als tip om het label beter af te stemmen op de prachtige producten.

Maori is sinds dit jaar een onderdeel van de productportfolio van Addenda. Het is een niche product en past door haar exclusiviteit bij de telersvereiging. ‘Less is more’, is bij de Maori de perfecte uitdrukking. Door het bescheiden groen echter, voegen de planten veel sfeer toe aan de ruimte en geven ze vertaling aan natuur. Maori is van oorsprong een buitenproduct, maar is ook zeer geschikt voor binnen toepassingen.

Voor de Show Your Colours Award IPM 2019 waren in totaal zijn elf planten genomineerd. De genomineerde planten onderscheiden zich van andere producten qua (blad)kleur, vorm, naamgeving, vruchten dragen, droogte- en warmtetolerantie en duurzaamheid.

De Show Your Colours Award IPM is een samenwerking tussen beursorganisatie IPM en BIZZ Communications. en is geïntroduceerd om deelnemers aan de beurs te prikkelen hun producten met een plus extra in de schijnwerpers te zetten. 

Bron: www.FloraNews.com
25-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS