dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Zomerbollen schitteren in tuintrend Harvesting Elements

Zomerbollen schitteren in tuintrend Harvesting Elements

In 2019 staan drie trends centraal in de tuin: Harvesting Elements, Soft Landing en New Frontiers. De overkoepelende naam van de drie trends is Cutting Strings. Ontdek de rol van zomerbollen in de eerste van de drie trends: Harvesting Elements.

Harvesting Elements

In de trend Harvesting Elements staan overzicht en rust centraal. Teruggaan naar de essentie, met een eenvoudigere productvormgeving en levensstijl. De tuin wordt daarom ook wat soberder. Duurzaamheid is belangrijk, waarbij plastic verleden tijd is en gerecycled materiaal een opleving krijgt. Start daarom met ontspullen, want daarmee maak je je hoofd helder en opgeruimd. Naast het vele groen voeren witte bloemen de boventoon, aangevuld met rood. Met de juiste kleur zomerbollen krijg je weer energie in plaats van stress.

Een sobere tuin zonder bombarie werkt ontspannend. Ga voor eenvoud, want dat geeft het begeerlijke overzicht en die fijne rust. Gooi functieloze spullen weg of geef het aan iemand die het nodig heeft. Hergebruik oude zakken of plantenbakken en check of je plantenbakken echt wel toe zijn aan vervanging. Plant witte en rode zomerbollen zoals begonia’s, calla’s, dahlia’s, gladiolen, lelies en Ornithogalum. Ze geven dat extra vleugje harmonie. Deel ze overzichtelijk in tussen siergrassen of plant ze in eenvoudige bakken. Daarna rest niets anders dan alle spanning loslaten in je groene, sobere oase.

bron: iBulb


24-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS