zondag 21 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Dekker Chrysanten en Decorum op bloemistenshow in Kazan in Rusland

Dekker Chrysanten en Decorum op bloemistenshow in Kazan in Rusland

Vrijdag 18 januari waren Dekker Chrysanten en Decorum voor de vierde keer gezamenlijk vertegenwoordigd op de bloemistenshow bij groothandel Krokus in de mooie Russische stad Kazan. 200 bloemisten konden hier inspiratie op doen voor het thema “Flower dress”. De show werd georganiseerd in samenwerking met de Kazan Flower School, specialist in bloemenjurken Nadezhda Deikova en de Nederlandse exporteur Enigma Flowers and Plants.

De Russische floral designer, kampioen van de Lilleball Flower Dress competitie van 2018 Nadezhda Deikova ontwierp twee jurken met de chrysanten van Dekker Chrysanten en diverse bloemen van kwekers van Decorum. De presentatie de jurken was spectaculair. Tijdens het defilé van de Dekker Chrysanten jurk speelde de “bloemenwals” van Tsjakovsky en kinderen strooiden bloemenlinten van Antonov voor het model in haar schitterende witte jurk. De demonstratie van de zonnige, hippe Decorum bloemenjurk werd begeleid met een dans door kinderen. Het evenement was zo indrukwekkend dat diverse bezoekers vertelden kippenvel van de show te hebben gekregen.

Lyasan Afonina, Maxim Votjakov, Nadezhda Gorelova maakten namens de Kazan Flower School inspirerende boeketten en composities op het podium. Ze lieten aan de samengestroomde bloemisten zien waarom zij er bewust voor kiezen om met bloemen van Decorum, zoals Lelie en Lisianthus, en rassen van Dekker Chrysanten zoals Antonov of Willem Orange te werken bij het maken van hun composities.

Warja Abrosimova van Dekker Chrysanten: “Het is goed te merken dat Decorum begint te leven bij bloemisten in de regio van Kazan. Overal waar je binnen komt, staat het Decorum merk goed bekend. Dat is een fijne basis voor samenwerking met Russen. Voor ons als Dekker Chrysanten is het prettig om de groeiende populariteit te zien van de in twee kleuren geverfde Antonov, Kennedy, kleuren van Memphis en de Santini lijn van Doria’s.”

Decorum werkt actief samen met haar partners; “Dit is een schoolvoorbeeld van samenwerking tussen kweker, veredelaar en eindklant. En sluit goed aan op onze strategie voor Rusland” aldus Jeroen Boon, accountmanager van Decorum en projectleider Rusland.
 


23-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS