zondag 18 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Tuinplanten vinden gretig aftrek op TreeVention

Tuinplanten vinden gretig aftrek op TreeVention

Zondag 20 en maandag 21 januari organiseerde Garden Plant samen met boomkwekers uit de Euregio de vakbeurs TreeVention. Een complete boomkwekerij en tuinplanten beurs. In een orderbeurs konden bezoekers direct bestellen uit een assortiment van 1250 partijen, en zo’n 25 kwekers waren zelf met een stand aanwezig om klanten te informeren over hun producten.

De sfeer op de beurs was erg goed, en er werd volop zaken gedaan met de plantenhandelaren, tuincentrumeigenaren en hoveniers die deze vakbeurs bezochten. Vaste plantenkweker Jos Swinkels was met name te spreken over de kwaliteit van de bezoekers. ,,Alle lopers zijn kopers op deze beurs’’, vertelde hij enthousiast. Kweker Pieter Heynen deed ook goede zaken: ,, ik heb goed verkocht op deze beurs, en nieuwe klanten ontmoet. ik ben er volgend jaar zeker weer bij’’.

TreeVention Euregio

TreeVention trok een internationaal publiek, de bezoekers waren afkomstig uit 12 verschillende landen. De orderbeurs was de beste verkoopbeurs uit de geschiedenis van Garden Plant, met een mooie groei van meer dan 20% t.o.v. vorig jaar.

Traditiegetrouw werd TreeVention afgesloten met een netwerkbijeenkomst. Kwekers uit de Euregio luisterde naar informatieve presentaties over (verplichte) wateropvang en recirculatie, het plantpaspoort, de nieuwe verpakkingswet in Duitsland en footprintberekening. Interessante thema’s die de nodige stof tot napraten gaven, dat gebeurde dan ook onder het genot van een gezellige borrel.  


23-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS