woensdag 27 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

IPM Essen 2019: genieten van 205.000 vierkante meter tuinbouw

IPM Essen 2019: genieten van 205.000 vierkante meter tuinbouw

Het Duitse Essen is tijdens de IPM Essen, van 22 t/m 25 januari, de place to be voor de internationale tuinbouw. Op maar liefst 205.000 vierkante meter beursvloer zijn ongeveer 1.600 tuinbouw exposanten uit vijftig landen neergestreken om zich te presenteren aan een internationaal vakpubliek.

De vakbeurs werd dinsdag officieel geopend in het congrescentrum van het beurscomplex in Essen. De organisatie heeft dit jaar een nieuwe nummering van de beurshallen geïntroduceerd. Bedrijven in de plantensector exposeren in de hallen 1, 1A, 2, 4, 6, 7, 8, 8A, 8B, in de foyer van de Grugahalle en in de Galeria. Tuinbouwtechniek is te vinden in hallen 3 en 4 en in de Galeria en in hal 5 zijn alle bedrijven uit de bloemisterijbranche te vinden.

Nederland heeft net als de voorgaande jaren twee clusters van standhouders op de IPM met daarnaast nog veel deelnemers die niet voor het collectief kiezen. In hal 1 staan 35 standhouders in het collectief van Royal FloraHolland geschaard en in hal 8 heeft BIZZ Holland 58 deelnemers verzameld uit de boomkwekerij sector. Daarnaast zijn veel veredelaars en grotere kwekers vertegenwoordigd met eigen stands verspreid over de imposante beursvloer.
Andere landen met gezamenlijke landenpresentaties zijn China, Costa Rica, Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, India, Israël, Mexico, Polen, Portugal, Spanje, Sri Lanka, Taiwan en de Verenigde Staten.
 
Tijdens de eerste beursdag waren veel spots gericht op de inzendingen van partnerland België. Zo heeft het land bijvoorbeeld drie gemeenschappelijke stands verspreid over drie hallen en werden dinsdag in de stand van het Vlaamse agrarische marketingbureau VLAM de Belgische noviteiten gepresenteerd.

Bekijk onze fotoreportage van IPM Essen op onze website of via deze link op onze Facebookpagina.

Bron: www.FloraNews.com
23-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS