dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Floricultura introduceert Phalaenopsis Elastica serie op IPM

Floricultura introduceert Phalaenopsis Elastica serie op IPM

Floricultura lanceert vandaag op de IPM Essen de Phalaenopsis Elastica serie. Het is een serie van bijzondere variëteiten, planten die uitermate geschikt zijn voor creatieve toepassingen zoals cascade, boogvorm, spiegelvorm en andere elastische toepassingen. Met de introductie van Phalaenopsis Elastica is het ras Road Trip meteen toegevoegd aan deze serie. Dit is een klassieke cascade type met uiterst buigbare takken en een bloemmaat van 11 cm. 

Ronald van Geest, directeur van Floricultura, over de Elastica: “De Elastica serie beantwoord aan een toenemende vraag bij onze klanten naar soepele en vormbare Phalaenopsis takken. Planten die voor de klant meer rendement op leveren." 

Elastica staat voor flexibiliteit, vrijheid en buigzaamheid van deze serie Phalaenopsis rassen. Het is een handreiking naar creativiteit. Alle toekomstige rassen die in de Elastica serie vallen, zullen in hun naam een verwijzing naar die vrijheid en flexibiliteit hebben.

"Wij gaan door met het selecteren van rassen in verschillende kleuren voor deze serie. Niet alle planten zijn hier zomaar geschikt voor. Naast de gebruikelijke kwaliteitstandaarden, moeten ze ook voldoen aan onze normen voor lengte, bloemmaat, bloemstand en buigzaamheid.”, vervolgt Van Geest.

Eerder introduceerde Floricultura al de Lingua series, die bestaat uit zeer onderscheidende Big Lip Phalaenopsis planten.  


22-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS