dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Voorjaarseditie van magazine 365 dagen bloemen is uit

Voorjaarseditie van magazine 365 dagen bloemen is uit

De voorjaarseditie van nspiratiemagazine 365 dagen bloemen is verschenen. Het magazine voor de bloemist heeft als hoofdthema Ruik-de-lente. De Nederlandse bloemist ontvangt het magazine direct op de deurmat. In het magazine krijgt de bloemist inspiratie en verkooptips voor het aankomende voorjaar. 

Het magazine is onderdeel van de gelijknamige promotiecampagne voor seizoensbloemen, die als doel heeft om bloemisten verkoopideeën aan te reiken met seizoensbloemen.In totaal worden 41.000 exemplaren van het magazine verspreid; een stijging van 3.000 exemplaren t.o.v. de wintereditie. In Duitsland, België, Engeland en Frankrijk ontvangt een groot deel van de bloemisten het magazine ook rechtstreeks. Aanvullend zorgen exporteurs en groothandelaren voor verspreiding van het magazine ter ondersteuning van hun verkoopactiviteiten.

Ruik-de- lente
Twee jaar geleden is de actieweek Ruik-de-lente geïntroduceerd. De komende maanden krijgt de bloemist veel praktische ideeën aangereikt om in te haken op dit verkoopthema. De promotiecommissie ‘365 dagen bloemen’ heeft dit jaar samengewerkt met de promotiecommissie Freesia. In totaal worden 13 geurende bloemen uitgelicht in het magazine. Vanaf februari worden samen met handelaren verkoopacties opgezet, passend bij het thema Ruik-de-lente. Bovendien kunnen bloemisten inhaken op thema, met de aanschaf van kant-en-klaar POS-materiaal. 

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is het initiatief van 2.200 seizoensbloemenkwekers van bolbloemenassortiment, zomerbloemen en snij-, bes- en trekheesters i.s.m. Royal FloraHolland. Zij zorgen samen voor promotie zodat de bloemist elk seizoen én 365 dagen per jaar geïnspireerd wordt door het ongelofelijk mooie assortiment seizoensbloemen.

 


22-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS