zondag 18 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Drie nieuwe introducties van David Austin Wedding & Event Roses op IPM Essen

Drie nieuwe introducties van David Austin Wedding & Event Roses op IPM Essen

David Austin heeft de IPM Essen uitgekozen om een exclusieve preview te laten zien van drie nieuwe variëteiten die in het voorjaar van 2019 wereldwijd beschikbaar zullen zijn. De nieuwe soorten zijn de Ella, een crèmekleurige variëteit met de geur van citrus en komkommer, de Eugenie, die zachtroze is en de geur heeft van mirre en anijs, en de Vivienne, die geel-oranje gekleurd is en een lichte geur van thee heeft. In het thema English Country Wedding wordt op de stand van David Austin roses in Essen de luxe snijrozencollectie tentoongesteld in inspirerende bloemenarrangementen.

Gemiddeld duurt het zo’n negen jaar voordat een nieuwe Austin op de markt komt. Eenmaal de moeilijke proef doorstaan, krijgt ze een passende naam die bijvoorbeeld herinnert aan iconen of markante locaties uit de Engelse geschiedenis voor de tuinrozen en vrouwelijke namen voor de wedding & event rozen.

De bezoekers van stand 7A24-A worden verwelkomd door zowel medewerkers van David Austin als Parfum Flower Company.7A24-A.

“Wij zijn superblij ook het verhaal van Parfum Flower Company te mogen vertellen aan geïnteresseerden op de beurs.” vertelt Wouter de Vries. “We zijn vanaf het eerste uur betrokken met de distributie van David Austin rozen aan groothandels en exporteurs in Nederland. Wat we doen is ervoor zorgen dat klanten in Europa -meestal bloemisten en designers- de snijrozen van David Austin kunnen verkrijgen. Naar Engeland, Frankrijk en Duitsland gaat het meeste, maar de rozen van David Austin vinden ook hun weg naar minder makkelijk plekken zoals Noorwegen, Griekenland en Malta." 

 


21-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS