zondag 18 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Kwekers en kopers Decorum vallen in de prijzen

Kwekers en kopers Decorum vallen in de prijzen
Donderdag 17 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats van telersvereniging Decorum. Zoals ieder jaar reikt Decorum prijzen voor de beste kweker en beste koper van het jaar uit, in de categorie bloemen en planten. 
 
“Deze awards zijn voor Decorum erg waardevol. Wij vragen aan onze klanten om kwekers te beoordelen op zaken als kwaliteit en service. En aan onze klanten vragen wij de leden te beoordelen op dezelfde punten. Daardoor groeien we als ondernemers maar groeien we ook naar elkaar toe. We leren van elkaar en de waarde daarvan is enorm.” aldus John Grootscholten, voorzitter van Decorum.
 
De kwekers die het beste uit de bus kwamen zijn Arcadia Chrysanten en Ter Laak Orchids. Zij worden geroemd vanwege het goede contact met de klanten en het ruime assortiment dat ze bieden.
De beste exporteur voor bloemen was Enigma “Enigma vertegenwoordigd het hele merk zonder uitzondering”. En voor planten was OZ planten de winnaar van de 1e prijs “Onze nummer één ambassadeur in samenwerking, meedenken en het bezoeken van onze kwekerijen”. Er is voor iedere categorie een nummer 1, 2 en 3 gekozen.

18-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS