maandag 16 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Modiform geeft gerecycled huishoudelijk afval en witgoed een nieuw leven

Modiform geeft gerecycled huishoudelijk afval en witgoed een nieuw leven

Ontwikkelaar en producent van kweek-, transport- en verpakkingssystemen Modiform heeft potten van post-consumer gerecycled materiaal ontwikkeld in vier kleuren. De potten zijn gemaakt van huishoudelijk afval en zijn 100% gerecycled en recyclebaar. Voor alle maten thermoformed en spuitgietpotten bestaat nu de keuze uit de kleuren groen, taupe, blauw en grijs.

Daarnaast kan Modiform cool grey transporttrays, packs en zelfs kweektrays leveren die gemaakt zijn van oud witgoed. Jan van Brummelen (Director Production Modiform): ‘Duurzaam produceren zit in ons DNA en daarom zoeken we continu naar verbetering in onze duurzame productie. Deze potten en trays zijn een goed voorbeeld hoe wij materialen samenstellen en recyclen’.

Het familiebedrijf streeft ernaar een duurzame producent van kweek- en transport- en verpakkingssystemen te zijn. Samen met haar klanten en ketenpartners geeft het bedrijf iedere dag gerecycled materiaal een nieuw leven. Hiermee draagt ze bij aan circulaire systemen waarbij grondstoffen langer behouden blijven. Optimaal ontwerpen, de juiste samenstelling, reduceren, hergebruiken en upcyclen zijn de basis voor continue verbetering van de duurzame productie.

 


18-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS