maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Tulpen shopper-activatie delicious. magazine en Mooiwatbloemendoen.nl

Tulpen shopper-activatie delicious. magazine en Mooiwatbloemendoen.nl

Eind januari is de nieuwste editie van delicous. magazine te koop in de winkel. In de elf pagina’s tellende special, een samenwerking van delicious. magazine en Mooiwatbloemendoen.nl, wordt uitgekeken naar de lente met behulp van lentebloemen en met name tulpen. Ook worden consumenten opgeroepen een boeket tulpen te kopen om zo mee te dingen naar een kookworkshop met delicious. magazine columnist, kookboekauteur en chef Yvette van Boven.

De shopper-activatie is tot stand gekomen in samenwerking met Tulpen Promotie Nederland (TPN), Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW), Alflora, Royal FloraHolland en Plantion. Aan de actie doen 350 bloemisten mee. Deelnemende bloemisten ontvangen een POS-pakket, waaronder een levensgrote cut-out van Yvette van Boven, een toonbank-display, een stoepbordposter en de tulpenkaartjes met hierop de unieke actiecode die is in te voeren op de hiervoor speciaal ingerichte actiepagina. De actieperiode loopt van 21 januari t/m 7 februari. Vanaf maandag 21 januari staat op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl de campagne live en kan tevens een inspirerende video worden bekeken om de lente in huis te halen en is er een smakelijk recept ‘tulpenwrap met humus en falafel’ beschikbaar.

Delicious.magazine staat bekend om de fijne recepten, eet- en drinktips en mooie fotografie. Het is niet de eerste keer dat we een samenwerking aangaan met het tijdschrift. Eerder maakten we samen een smaakmakende special met de begonia in de hoofdrol en verdiepten we ons in de verschillende fases van de liefde, in gerecht- en bloemvorm.

 


17-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS