vrijdag 22 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Post-Kogeko en Visbeen samen verder als Daily Logistics Group

Post-Kogeko en Visbeen samen verder als Daily Logistics Group

Post-Kogeko en Visbeen gaan na een samenwerking van 20 jaar verder als Daily Logistics Group (DLG). Hiermee wordt DLG een top 20 speler in de logistieke dienstverlening. De nieuwe directie van Daily Logistics Group bestaat ​​uit Joost Visbeen als CEO, en Harald Lourens als CFO. Ook treden Nicole Visbeen en Marcus Post toe tot het Management Team. De huidige directeur-grootaandeelhouders van Post-Kogeko en Visbeen, respectievelijk Dirk Post en Adrie Visbeen trekken zich terug uit de dagelijkse leiding.

Joost Visbeen, nieuw aangestelde CEO van Daily Logistics Group: "Dit is een belangrijke stap in de samenwerking van Visbeen en Post-Kogeko om continuïteit en groei te stimuleren en efficiëntie te vergroten. Door onze krachten te bundelen, bieden we onze klanten in de verschillende markten een breder aanbod, snellere informatie en betere service. Vanuit onze gezamenlijke kracht “Samen, Schoner, Slimmer” ook met het oog op de Brexit. We vervullen een regisserende rol in de keten, waarbij het ontzorgen van klanten voor ons centraal blijft staan”.

Fusie Visbeen en Post-Kogeko

Na 20 jaar succesvolle samenwerking in DailyFresh is de fusie van deze twee sterke familiebedrijven een logische stap om samen verder te groeien. Er is een stevig fundament voor deze fusie, die plaatsvindt op basis van gelijkwaardigheid. Dit betekent dat de familiewaarden en de toekomstbestendigheid gewaarborgd blijven.

Onder de nieuwe bedrijfsnaam Daily Logistics Group behouden en versterkt de logistieke dienstverlener drie lang bestaande en sterke labels; Visbeen, Post-Kogeko en DailyFresh Logistics. Met deze labels verzorgen ze nationale en internationale distributie, wegtransport van trailers en containers, multimodaal en short sea vervoer. De Daily Logistics Group continueert de ontwikkeling van kwalitatieve oplossingen voor multimodaal transport van verse, gekoelde en bevroren producten.

“Onze gezamenlijke 150 jaar ervaring en gecombineerde kennis van multimodaal transport stelt ons in staat om efficiënter te werken en onze slagkracht te vergroten. De schaalvergroting biedt mogelijkheden om onze routes, processen en systemen efficiënter in te richten. Door de fusie bieden we een breder en diverser werkpakket voor chauffeurs, zowel geografisch als ook in type werkzaamheden. In een krappe arbeidsmarkt zijn we daardoor een aantrekkelijke werkgever”, aldus CFO Harald Lourens.

 

 

Bron: www.Floranews.com
17-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos IFTF 2019


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS