dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Samenwerking eigenaren Qualily klinkt als een sprookje

Samenwerking eigenaren Qualily klinkt als een sprookje

De eigenaren van Qualily zijn geen familie van elkaar maar leiden samen wel een bedrijf. Hoe komt het dat ze aan een half woord genoeg hebben?

Het leeftijdsverschil van vijftien jaar is geen enkel probleem maar zorgt er juist voor dat Ruud van der Hoeven (51) en Raymond Vijverberg (36) elkaar aanvullen. Ruud lacht: "Onze samenwerking klinkt als een sprookje." Ruud is 23 als hij met 1 hectare tuinlelies voor zichzelf begint. Na een paar jaar krijgt hij de kans naar 2 hectare te groeien. Met de uitbreiding van Qualily realiseert Ruud zich dat hij niet alles meer alleen kan, niet als hij daarnaast ook nog nieuwe ideeën wil ontwikkelen en verder wil groeien. In 2008 wordt Raymond daarom mede-eigenaar.

De twee heren maken een duidelijke taakverdeling: Raymond richt zich op de planning, verkoop en energie, Ruud op de teelt, inkoop van bollen en de organisatie. Een perfecte keuze, zo blijkt in de jaren van succes die volgen. Qualily is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf van 10 hectare.

Ruud: "Raymond en ik zijn echte maatjes. In de tien jaar dat we samenwerken hebben we nog nooit woorden gehad. Alles valt of staat met goede communicatie en durven zeggen wat je wel of niet vindt. Het sterk neerzetten van je organisatie mét een duidelijk beleid is het belangrijkste. Alleen dan ben je interessant voor de klant. Dankzij de samenwerking met Raymond en de juiste verdeling van taken is Qualily uitgegroeid tot een heel belangrijke partij in de markt. Ik doe waar ik goed in ben en Raymond doet waar hij goed in is."

bron: Royal FloraHolland

 


16-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS