dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Addenda breidt productportfolio uit met Maori

Addenda breidt productportfolio uit met Maori

Telersvereniging Addenda breidt haar assortiment uit met de nieuwe productgroep Maori; een groep unieke en trendy planten, die perfect passen in een industriële, minimalistische stijl. De takvormige plant is verkrijgbaar in drie varianten: Green-, Silver- & Little leaf.

Maori is een niche product en past door haar exclusiviteit bij Addenda. Zoals bij Campanula & Hebe heeft de telersvereniging de exclusieve licentie, waardoor onderscheidenheid gewaarborgd wordt. Vanaf 2019 is de plant onderdeel van het productportfolio van Addenda.‘Less is more’, is bij de Maori de perfecte uitdrukking. Door het bescheiden groen echter, voegen de planten veel sfeer toe aan de ruimte en geven ze vertaling aan natuur. Maori is van oorsprong een buitenproduct, maar is ook zeer geschikt voor binnen toepassingen.

Maori Addenda

De Maori wordt gepresenteerd tijdens de IPM in Essen in stand 8a6-1. De Maori Green- & Silver Leaf zijn genomineerd voor de Show Your Colours Award IPM 2019. Deze Award wordt uitgereikt op donderdag 24 januari om 15.00 uur in de BIZZ Holland stand, hal 8.

 


15-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS