dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Dit is de nieuwe Tulpenprinses van 2019

Dit is de nieuwe Tulpenprinses van 2019

Flora Munster uit het Noord-Hollandse Wieringerwerf is door Tulpen Promotie Nederland (TPN) gekozen tot Tulpenprinses 2019. Toepasselijker kan de voornaam van de nieuwe tulpenprinses bijna niet zijn. De 21-jarige Flora is gekozen uit 20 kandidaten en zal het aankomende tulpenseizoen bij diverse promotieactiviteiten voor de tulp aanwezig zijn. Zo zal Flora op zaterdag 19 januari aanstaande Quinty Trustfull assisteren bij de officiële opening van de tulpenpluktuin op de Dam.

Flora Munster Tulpenprinses 2019

De oproep van TPN afgelopen december leverde ruim 20 leuke kandidaten op voor de rol Tulpenmeisje 2019. Op basis van enthousiasme, uitstraling en motivatie is Flora Munster gekozen. Flora is dochter van een tulpenbroeier en 4e-jaars student Bedrijfskunde aan het Van Hall Larenstein in Leeuwarden. “Als klein meisje zat ik in de schuur Disney films te kijken, terwijl mijn ouders de vers geplukte tulpen aan het verwerken waren. Ik hoop het bedrijf in de toekomst over te nemen van mijn ouders.” aldus Flora.

Het thema van de pluktuin op de Dam in Amsterdam is dit jaar Flowerpower. Dit thema sluit aan op hetzelfde thema van de aankomende Keukenhof en is onder andere vertaald in het ontwerp van de tuin.

TPN organiseert van januari tot en met mei samen met Keukenhof, Bloemenbureau Holland, NBTC, Noordwijk Marketing en Flevoland verschillende promotieactiviteiten voor tulpen. Tulpendag 2019 krijgt op 19 januari een doorvertaling in België met een tulpen pluktuin op het Koningin Astridplein in Antwerpen.

bron en foto: TPN

 


14-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS