zondag 18 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Boomkwekers Euregio organiseren tuinplanten vakbeurs TreeVention

Boomkwekers Euregio organiseren tuinplanten vakbeurs TreeVention

Boomkwekers uit de Euregio organiseren gezamenlijk de vakbeurs TreeVention op 20 en 21 januari 2019. Op dit complete evenement presenteren kwekers zich in een stand, en organiseert Garden Plant een orderbeurs met meer dan 1250 verschillende partijen tuinplanten.

TreeVention wordt bezocht door een brede doelgroep. In- en verkopers van tuinplanten en boomkwekerij-artikelen zoals handelaren, groothandelaren, tuincentrumeigenaren, hoveniers, tuinaanleggers, kwekers, bloemisten en overige branchegenoten bezoeken TreeVention. Het aanbod is zowel gericht op de zelfstandige ondernemer als ook op de grotere ketens. Mede door de ligging zal TreeVention een internationaal publiek trekken. 

De Euregio is het grootste aaneengesloten productiegebied voor boomteelt in de wereld, met als kenmerk het brede en diepe assortiment dat er wordt geproduceerd. Euregio is een Nederlands-Duits-samenwerkingsverband, waarbij 129 steden, gemeenten en waterschappen zijn aangesloten. De Euregio bevordert de grensoverschrijdende samenwerking tussen burgers, ondernemers en organisaties.

Op de maandagavond van TreeVention wordt er themabijeenkomst georganiseerd. Vier sprekers praten bezoekers bij over onderwerpen als zuiveringsplicht, plantenpaspoort, de nieuwe verpakkingswet VerpackG en duurzaam ondernemen. Aanmelden kan via info@treevention.eu 

Openingstijden Zondag 20 januari 09.00 – 15.00 uur Maandag 21 januari 08.00 – 19.00 uur
Locatie Flora Trade Parc Venlo Hollandlaan 23 5928 RX Venlo

 


10-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS