dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Bollen-op-pot kunnen naar buiten

Bollen-op-pot kunnen naar buiten

Vanaf januari kunnen ze naar buiten: bollen-op-pot. Een voorproefje op het voorjaar met kleurrijke blijmakers in de tuin of op het balkon/terras.

Bollen-op-pot zoals tulpen, hyacinten en narcissen zijn echte seizoensproducten. Ze hebben de kracht om het positieve gevoel van de lente over te brengen. En dat is nog niet alles, want ze wakkeren ook nog eens je zintuigen aan. Dankzij de mix van vrolijke kleuren en frisse bloemengeuren zit je lekker in je vel en krijg je een lach op je gezicht.

De bollen die gebruikt worden krijgen eerst een speciale behandeling, waarna kwekers de bloembollen planten op potten en schalen met potgrond. Met veel vakmanschap, zorg en liefde, laten ze de bollen denken dat het nu al voorjaar is. Hierdoor geniet je al in januari van deze gezellige bloemen. Kom maar op met die lentekriebels!Wil je lekker lang van vrolijke bollen-op-pot genieten? Zet de bollen-op-pot op een lichte plaats in je tuin of op het balkon/terras. Kies een strategisch plekje uit zodat je met een blik een directe positieve boost krijgt. Wil je het echt gezellig maken? Zet dan de bollen-op-pot in een leuke bloembak of sierpot. Het liefst met gaten erin, zodat het teveel aan water weg kan lopen.

Bollen-op-pot kunnen prima tegen lichte vorst. Wanneer het flink vriest is het beter om ze tijdelijk in de schuur of garage te zetten. Geef ze een tot twee keer per week water wanneer er weinig regen valt.

bron: ibulb

 


04-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS