dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Ringo Veenman commercieel directeur bij Ter Laak Orchids

Ringo Veenman commercieel directeur bij Ter Laak Orchids

Ringo Veenman start per 1 februari aanstaande als commercieel directeur bij Ter Laak Orchids. Veenman gaat zich richten op de commerciële strategie en ontwikkeling. Hiermee zet Ter Laak Orchids een stap verder in de professionalisering van het bedrijf.

De eigenaren Richard en Eduard ter Laak kunnen zich met deze versterking nog meer richten op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie binnen het bedrijf. Eduard ter Laak: ‘We zijn blij met de komst van Ringo in ons team. Door de ontwikkelingen in de markt en de groei van ons bedrijf worden de commerciële uitdagingen groter. Met zijn kennis en ervaring kunnen we de commerciële focus verder uitbouwen.’

Ringo Veenman

Veenman is al jaren werkzaam in de sector en heeft de laatste jaren gewerkt als Commercieel Directeur bij Dümmen Orange.

De International Grower of the Year 2018 kweekt jaarlijks zo’n 8 miljoen Phalaenopsis. Dit doen zij met een gedreven en enthousiast team van ruim 200 collega’s. Duurzaamheid, innovatie en samenwerking staan daarbij hoog in het vaandel. 

 


04-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS