dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Dümmen Orange met groene missie op Christmasworld 2019

Dümmen Orange met groene missie op Christmasworld 2019

Kerstboom eruit... en alweer bijna tijd voor kerst. Tenminste, tijdens Christmasworld/Floradecora 2019 van 25 tot 29 januari in Frankfurt. Natuurlijk staat Christmasworld in het teken van kerst, maar ook de andere feestdagen zoals Pasen en Valentijnsdag komen aan bod. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de decoratietrends van het nieuwe jaar.

Dümmen Orange presenteert zijn lijn van dubbelbloemige en geurende rozen in een glamoureuze Victoriaanse stijl. De gele en witte kerstinspiratie voor 2019 komt van Pina Colada, het nieuwe ras in chrysanthemum.

Met de aanwezigheid op Floradecora/Christmasworld wil Dümmen Orange een statement maken. Sonja Dümmen, projectmanager voor Dümmen Orange zegt: ‘We geloven dat de wereld meer groen nodig heeft en wij hebben fantastische producten om winkels, hotels, steden en evenementen groener te maken. Bij Christmasworld willen wij de wereld van decoratie ontmoeten en ons product beschikbaar maken voor een breder publiek. We kunnen bloemen en planten aanbieden en leveren aan nieuwe doelgroepen, zoals woondecoratiewinkels of meubelwinkels, of door een consumentgerichte online beschikbaarheid te creëren.’

Zes kwekers, die gespecialiseerd zijn in verschillende producten, voegen zich bij Dümmen Orange in hun stand. Het Duitse potplantenbedrijf Bosch plants toont potchrysanten, Gartenbau Bouten laat de nieuwe bladplant Freaky Leaves for Coleus zien, de Nederlandse succulententeler Ubink presenteert trendy vetplanten in een winterdecoratiethema en Houwenplant toont de unieke anthuriums in de Diamond-collectie zien, waaronder de bijzondere paarse en lila soorten. Airplantsshop.nl laat de Tillandsia zien als alternatief voor de kerstbal en Koen Pack en NDT Design tonen verpakkingen en decoratie voor de planten.

 


03-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS