dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Kerstboom eruit, Kamerplant erin 2019

Kerstboom eruit, Kamerplant erin 2019

De een kan niet wachten om de kerstboom nu al af te te tuigen, de ander wacht tot 1 januari en weer een ander wacht zelfs nog tot 6 januari. En hoe kunnen we dan beter deze lege plek opvullen dan met een mooie, grote kamerplant?

Bloemenbureau Holland komt ook dit jaar met de campagne Kerstboom eruit, Kamerplant erin. Dit jaar is er voor gekozen om dit te doen in drie belangrijke interieurtrends van 2019. Zo ziet de consument dat bij elke interieurstijl een kamerplant past. Of je nu een heel rustig interieur hebt waarin je gebruik maakt van gerecyclede materialen, een meer modern interieur met de nieuwste technologische snufjes, of een plek die aanvoelt alsof je gehuld bent in een warme deken, er is altijd wel plaats voor een nieuwe plant.

De campagnebeelden zijn te zien op de eigen website en sociale kanalen van Mooiwatplantendoen en dit jaar zijn de beelden vanaf 7 januari 2019 ook te zien in de Duitse steden Berlijn, Hamburg, München, Keulen, Frankfurt, Stuttgart en Düsseldorf.

Er zijn posters beschikbaar in vier talen en twee formaten en die zijn gratis te downloaden. Ook de campagnebeelden mogen kosteloos gebruikt op eigen websites en sociale media.

bron: Mooiwatplantendoen.nl

 


27-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS