dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Agro Techniek neemt Van der Slot Techniek over

Agro Techniek neemt Van der Slot Techniek over

Agro Techniek uit Noordwijkerhout neemt per 1 januari 2019 alle activiteiten en medewerkers over van Van der Slot Techniek over. Hierover is op donderdag 20 december 2018 overeenstemming bereikt. Voorlopig blijft de locatie van Van der Slot op de Walserij in Noordwijkerhout in gebruik.

“De overname van Van der Slot Techniek past volledig bij onze groeiambities. Door het bundelen van onze krachten, zijn we in staat om onze klanten nog beter te bedienen en ons marktaandeel uit te bouwen. Bovendien brengt de overname ook nieuwe groeikansen met zich mee.”, aldus Bart Catsman, directeur Agro Techniek.

links Bart Catsman (Agro Techniek) rechts Ronald van der Slot (Van der Slot Techniek) - foto Bollenstreek Omroep

Agro Techniek is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1959 richt op de bloembollen- en vaste plantenbranche. Met 17 personeelsleden produceren, repareren en verkopen zij machines. Agro Techniek behoort tot de Nobels Group.

Van der Slot Techniek is specialist in landbouwmechanisatie, constructiewerken, reparatie en onderhoud.

Agro Techniek behoort tot de Nobels Group. Nobels, Javo en Javo International zijn zusterondernemingen. Begin 2018 is de hele groep verhuisd naar het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout en opereert Agro Techniek vanaf de Herenweg 424. 

 

 

 


27-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS