maandag 20 mei 2019
Top VvdM AmaVerde FlowerTrials 1 mei

Livium schilderij op weg naar Blomsterlandet in Zweden

Livium schilderij op weg naar Blomsterlandet in Zweden
Tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in november maakt een schilder in de stand van Stolk Brothers prachtige kunstwerken van de Livium Anthurium. Blomsterlandet uit Zweden toonde direct interesse in een van de schilderijen. Afgelopen woensdag 19 december werd het schilderij overhandigd aan Lex Vollebregt van OZ Planten in Aalsmeer.
 
Als tegenprestatie maakt OZ Planten samen met Blomsterlandet het royale bedrag van €3.000,-  over aan de Hartstichting. De Nederlandse anthuriumtelers zijn ambassadeur voor de Hartstichting, dus het goede doel voor de actie was snel duidelijk. 
 
Het schilderij zal bij Blomsterlandet een mooie, prominente plek krijgen in het bedrijf en de eerste Livium planten zijn het schilderij al voor gegaan naar Zweden.
 
Livium is een unieke noviteit in het potanthurium assortiment. Veredelaar Anthura noemt het zelfs ‘Anthurium Art’ en daarom is de introductie van de plant op de Royal FloraHolland Trade Fair opgeluisterd met een schilder. Zij heeft gedurende twee dagen twee kunstwerken geschilderd met Livium als model.
 
Stolk Brothers uit Bergschenhoek teelt Livium en de plant is beschikbaar in de potmaten 14 en 17 cm. “De actie op de beurs was een groot succes”, aldus David Stolk. “Er gebeurde letterlijk en figuurlijk wat op onze stand. De actie met de schilder had aantrekkingskracht op bezoekers en Livium viel enorm in de smaak. Het overtrof onze verwachtingen.”
 
 
 
 

20-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdW Florensis Vonq


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS