dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Floral Fundamentals verzorgt weer wervelende shows op IPM Essen

Floral Fundamentals verzorgt weer wervelende shows op IPM Essen
Bloemsierkunstenaars van Floral Fundamentals geven tijdens de aankomende IPM in Essen drie wervelende shows. Tijdens de editie van 2019 staan Nederlands kampioene Hanneke Frankema, Sara-Lisa Ludvigsson uit Zweden, Pools kampioen Tomasz Max Kuczyński, Ahti Lyra uit Estland en Frédéric Dupré uit Frankrijk op het podium. Vijf fantastische designers, ieder met een eigen herkenbare stijl.
 
De shows staan in thema "Wedding"en tijdens alle shows zal elke designer ieder 5 unieke creaties tonen. In totaal worden er dus 75 arrangementen gemaakt in het theater in het Green Center op de IPM.
 
Stein Are Hansen tijdens IPM 2018
 
Vorig jaar was het theater in het Green Center op de IPM ‘ the place to be ‘ voor de internationale bloemist en het was hartverwarmend om te zien, dat 48 Floral Fundamentals naar de IPM kwamen om het werk van hun vrienden te bewonderen. Sindsdien wordt er met recht gesproken over de Floral Fundamentals Family.
 
De shows worden gehouden op dinsdag 22 januari 2019 om 14:30 uur, woensdag de 23e om 13:00 uur en donderdag de 24e om 11:00 uur.
 
De shows zijn Powered and Flowered by de kwekers van Floral Fundamentals en G-Fresh en het FDF. Het bloementheater staat in het FDF Green Center in Hall 1a. De IPM Essen vindt plaats van 22 t/m 25 januari 2019.
 

19-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS