dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Succesvolle samenwerking voor sprookjeshuwelijk India

Succesvolle samenwerking voor sprookjeshuwelijk India

Vorige week werd in India een schitterend sprookjeshuwelijk gevierd, waar in totaal meer dan 200.000 stelen bloemen verwerkt zijn. Voorafgaand aan het feest hebben kwekers, logistiek en arrangeurs nauw samengewerkt om de prachtige locatie aan te kunnen kleden. Vorige week was er al volop aandacht voor de 120.000 Vanda's van Anco, maar de totale bestelling voor het huwelijk had nog veel meer voeten in de aarde.

Dankzij de perfecte samenwerking van verkoop, logistiek, inkoop én Preferred Suppliers van FleuraMetz hebben de arrangeurs de gasten een waar bloemenfestijn kunnen voorschotelen. Een flinke, logistieke puzzel was het om 120.000 Vanda, 50.000 Hydrangea, 9.000 stelen Phalaenopsis, 8.000 Calla, 7.000 pioenen en vele andere stelen zoals Helleborus, violieren en Thlaspi Green Bell vers, intact en tegelijk in India te krijgen. 20.000 kilo bloemen kwam rechtstreeks uit Nederland en 5.000 kilo bloemen rechtstreeks uit Zuid-Amerika, gezamenlijk twee volle vliegtuigen.

Preferred Suppliers Leo van der Helm (Nederland), Valley Springs (Colombia), Jenny Flowers (Colombia), De Haas Growing (Nederland), Anco Pure Vanda (Nederland), Del Golfo (Italië), Aviv (Israël), Ichtus Flowers (Nederland) en Montana Lisianthus (Nederland), de vliegtuigmaatschappijen, de logistieke flexibiliteit en ervaring van partners en collega’s maakten het mogelijk om vers en snel te voldoen aan de wensen van deze speciale klant.


18-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS